Hvordan foregår det?

Eftersom mødet med min overfaldskvinde fik rigtig uheldige konsekvenser, er jeg afskåret fra bilkørsel.Derfor sker telepatien telefonisk.Men det er nu ikke så ringe endda,-snarere tværtimod! Jeg kørte tidligere ofte ud,og må konstatere,at telefoni er mere effektivt,ihverttilfælde for mit vedkommende. Der opstår ikke længere en masse forstyrrende faktorer,og spildtiden er minimeret,for begge parter! Og,altså,- en langt bedre og tydeligere problemløsning.

Selve telepatien:

Vi finder et tidspunkt som passer os begge. Du kan evt have en deltager på medhør.

Du skal helst være hos dyret.- ikke for samtalens skyld,men for din. Din,så du kan se dens reaktioner. Måske du skal hen og mærke,hvis noget er galt? Det kan være så meget. Det er også rart , at have noget fysisk håndgribeligt at ty til, hvis man ikke helt er vant til åndeligt arbejde.

Det er bedst, at du ikke fortæller noget i forvejen,andet end det mest nødvendige. Da svarene ikke udmunder i ord,men det som ligger BAG ordene,kan det godt tricke lidt.

Det er vigtigt,at du ringer så præcist som muligt på den aftalte tid! Jeg forbereder mig en halv time i forvejen,og svarer kun på dit nr.

Først opgiver du dyrets kaldenavn.- altså ikke nødvendigvis det som den hedder men hvad DU kalder den!

Så beskriver du dyrets udseende så godt du kan,mest hovedet. Så skulle telepatien gerne “køre” derfra.

Altså ikke noget billede eller lignende i forvejen!

Det er ikke nødvendigt,at forberede en masse spørgsmål i forvejen.Nævn instinktivt det vigtigste først. Så tager vi den derfra!

Dyr snakker meget!

Nu har de endelig chancen!

Efter ca halvanden time, gider du ikke høre på mig mere!

Det er en god ide,at skrive ned,måske at lade en anden gøre det eller måske optage samtalen.

Men det plejer ikke, at være noget problem.Du kan altid ringe,hvis du er i tvivl om noget som vi har talt om,- uden beregning.

Husk, at specielt med heste bliver vi alle vældig trætte bagefter! Derfor.Lad være med at planlægge en ridetur eller andet bagefter!

Meningen med telepatien er,at give dig et eller flere redskaber til,at løse problemerne,nu og her! Ikke blot at give dig nogle herlige aha-oplevelser! Dem kan du ikke rigtig bruge til noget!

Jeg slipper dig ikke før problemet er løst,med mindre du selv ønsker det.

Håber at kunne ønske dig velkommen til en ny,ærlig,følsom og fantastisk verden!

En verden,som ustandseligt udvider sig , og ændrer vores livsopfattelse!