Hvem er jeg?

Dansk kvinde,med 55 år på bagen,som har haft ” evnerne” siden barnsben.Begyndte først arbejdet med healing,afdødekontakt,clairvoyance og dyretelepati som 25 årig,- de første 15 år uden beregning,men måtte indse, at hvis ikke man tager penge for sit arbejde,betragtes det som useriøst,og desuden måtte jeg jo have noget at leve af. Og da dette jo efterhånden optog det meste af min tid,og ydermere gik ud over forretningen,var der ingen vej uden om. Mine gode hensigter med,at frivilligt arbejde står sandheden nærmest,kunne jeg godt pakke sammen. 

Startede i ’85 en blomsterforretning,som virkede i 17 år.Den var gudskelov meget populær,men blev efterhånden  et hverv mixet af det åndelige.Så da jeg blev alene med børnene,og det næsten var umuligt at kapere så mange arbejdsområder,var intet mere naturligt at starte en ny forretning med massage,kombineret med det åndelige.

Måtte desværre i 2008 lukke min højtelskede og travle biks, da jeg blev overfaldet og banket godt igennem.Så var den ryg kaput!

Næste skridt,- FØRTIDSPENSIONIST!!!

Selvom jeg hele tiden afholdte kurser og dyretelepati telefonisk,manglede mit nye liv alligevel form.

Så her er jeg! Ny hjemmeside og en frisk opstart!

Gudskelov,har jeg en masse rare,faste kunder at ” tære på”!!